More precision  -  MICRO-EPSILON

Dear Sir or Madam.

Konfokala kromatiska givare erbjuder noggranna mätningar av avstånd och tjocklek. Kontrollenheterna, confocalDT2421/2422, möjliggör mätning av tjocklek på flera skikt och sätter nya industristandarder för kvalitetskontroll. Dessa flexibla system för mätning av avstånd och tjocklek används framför allt inom glasindustrin men även i automatiserad tillverkning av mobiltelefoner.

Som alltid, vi är glada att svara på alla frågor som du kan ha. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Med vänliga hälsningar,
Signature of Benny Nyberg

Benny Nyberg
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB

 

Konfokala kromatiska givare med hög precision för mätning av tjocklek på flera skikt

Mätuppdrag i glasindustrin är ofta en stor utmaning. Nya confocalDT2421/2422 garanterar pålitlig, högfrekvent precisionsmätning av avstånd och tjocklek på reflekterande och transparenta material. Den automatiska exponeringskontrollen möjliggör stabila mätningar oberoende av glasets kulör.

icon-link-nl-rot

 

Exakt mätning av avstånd och tjocklek i trånga utrymmen

Micro-Epsilons produktsortiment av konfokala givare utökas med den kompakta IFS2406-3. Givaren kan användas i trånga utrymmen och ger exakta mätvärden på stort avstånd. Detta är särskilt fördelaktigt vid mätning av avstånd och tjocklek exempelvis inom glasindustrin.

icon-link-nl-rot

 

Dragvajergivare i miniatyr för kostnadskritiska applikationer inom serieproduktion

Dragvajergivare i miniatyr, wireSENSOR WPS-MK, är speciellt konstruerad för applikationer i stora volymer. Trots mycket kompakt design är mätområden upp till 7500 mm möjligt. Konkurrenskraftiga priser och kompakta dimensioner erbjuder nya möjligheter för användarna när det gäller design och kostnadsoptimering.

icon-link-nl-rot

 

Styrning av fräshuvudet i en mobil CNC-fräsmaskin

Tack vare sin robusthet och låga vikt används fiberarmerade kompositmaterial i allt högre grad inom flyg- och bilindustrin. Manuell reparation av sådana material har hittills varit en krävande uppgift. En mobil fräsmaskin möjliggör nu automatisk detektering av defekter med hjälp av moderna lasergivare och laserskannrar från Micro-Epsilon och möjliggör reparationer inom kortast möjliga tid.

icon-link-nl-rot

 

If you’d prefer not to receive e-mails like this from Micro-Epsilon in the future, please unsubscribe here .
In case of any questions on unsubscribing from this newsletter please contact webmaster@micro-epsilon.com .