More precision  -  MICRO-EPSILON

Dear Sir or Madam.

Nya ILD1750 erbjuder en komplett lösning som kombinerar innovativa funktioner, robusthet och pålitlighet, vilket gör lasergivaren till en pionjär inom industriell mätteknik. Givaren utmärker sig även tack vare dess mångsidighet och är optimal för användning inom automationsteknik, elektronikproduktion, fordon- och maskinbyggnad.

Som alltid, vi är glada att svara på alla frågor som du kan ha. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Med vänliga hälsningar,
Signature of Benny Nyberg

Benny Nyberg
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB

 

Ny lasergivare med innovativa funktioner

ILD1750 är konstruerad för läges- och avståndsmätningar. Genom en kombination av förbättrad prestanda, robusthet och pålitlighet samt ett brett utbud av nya funktioner intar den nya givaren en ledande roll i sin klass. Tack vare sin kompakta design med integrerad elektronik är givaren mångsidig när det gäller dess potentiella användningsområden, även i begränsade utrymmen. Givaren utmärker sig också tack vare sin användarvänlighet, via ett innovativt webbgränssnitt kan givaren driftsättas med förinställningar för olika typer av ytor och färger.

icon-link-nl-rot

 

Noggrann tjockleksmätning inom plastindustrin

Unika combiSENSOR från Micro-Epsilon kombinerar en eddy current virvelströmsgivare med en kapacitiv lägesgivare integrerade i samma hölje vilket möjliggör beröringsfri tjockleksmätning med hög precision på plastfilm och isolatorer.

icon-link-nl-rot

 

Universell tjockleksmätning med utökat mätområde

thicknessSENSOR för universell tjockleksmätning av platta produkter är numer väletablerad. Genom ett utökat mätområde på upp till 25 mm med mätbredder upp till 400 mm erbjuder det intelligenta systemet från Micro-Epsilon en ännu större flexibilitet. thicknessSENSOR kan enkelt integreras i produktionslinjer och i begränsade utrymmen utan att kräva några avancerade inställningar.

icon-link-nl-rot

 

Färgmätning av flytande färg

Fram tills nu har färgmätning av flytande målarfärg varit en lång, tidskrävande och extremt komplex process. Genom en ny integrerad och utrymmesbesparande systemlösning från Micro-Epsilon, som kombinerar colorCONTROL ACS7000 färgspektrometer och ILD1420-50 lasertrianguleringsgivare, är det möjligt att i realtid och med hög precision utföra beröringsfri färgbestämning direkt i produktionsprocessen.

icon-link-nl-rot

 

If you’d prefer not to receive e-mails like this from Micro-Epsilon in the future, please unsubscribe here .
In case of any questions on unsubscribing from this newsletter please contact webmaster@micro-epsilon.com .