More precision  -  MICRO-EPSILON

Dear Sir or Madam.

Micro-Epsilon är globalt ledande inom utveckling av lasertrianguleringsgivare och har patent på applikationer med blå laser som mäter på rödglödgade och semitransparenta föremål. Blå laserteknologi används i både lasergivare och laserskanners och kan med fördel användas i många applikationer.

Som alltid, vi är glada att svara på alla frågor som du kan ha. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Med vänliga hälsningar,
Signature of Benny Nyberg

Benny Nyberg
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB

 

Patenterad blå laserteknik

Istället för en röd laserlinje projicierar den blå laserdioden en blåviolett linje med en våglängd på 405 nm. Ett skarpare fokus möjliggör en skarpare projektion av laserstrålen och därmed en ökad noggrannhet. Vid många mätuppdrag erbjuder Micro-Epsilons patenterade blå laserteknologi avgörande fördelar i jämförelse med röda lasergivare.

icon-link-nl-rot

 

Världens minsta lasergivare: Kompakt lasersensor med 500 mm mätområde

Micro-Epsilon lanserar nu världens minsta lasergivare med ett mätområde på 500 mm vars tillämpningsområden är omfattande. Det är den minsta lasersensorn på marknaden som erbjuder kombinationen av ett så stort mätområde med hög noggrannhet. Givaren är exempelvis idealisk för lagerlogistik, lagerautomatisering och robotik.
.

icon-link-nl-rot

 

Nyhet: ThermoIMAGER TIM med VGA-upplösning

Nya termoIMAGER TIM G7 är en värmekamera specialdesignad för applikationer inom glasindustrin. Kameran kombinerar hög mätfrekvens med stort mätområde. Den nya VGA-modellen erbjuder en upplösning på 640 x 480 pixlar. Våglängden på 7,9 μm möjliggör tillförlitliga mätningar utan oönskade överföringsförluster, även på tunna glasskivor.

icon-link-nl-rot

 

Enkelsidig tjockleksmätning av glasförpackningar

ConfocalDT 2422 möjliggör exakt beröringsfri tjockleks- och avståndsmätning vid produktion av glasbehållare, oavsett färg, Funktionen för tjocklekskalibrering möjliggör exakta tjockleksmätningar över hela mätområdet för sensorn. Mätningarna kan utföras i hög hastighet med högsta precision i svåra omgivningsförhållanden. Utdata ges i realtid via EtherCAT.

icon-link-nl-rot

 

If you’d prefer not to receive e-mails like this from Micro-Epsilon in the future, please unsubscribe here .
In case of any questions on unsubscribing from this newsletter please contact webmaster@micro-epsilon.com .