More precision  -  MICRO-EPSILON

Dear Sir or Madam.

Utveckling av kundanpassad sensorteknik kräver ett nära och effektivt samarbete samt omfattande kunskap och expertis. I decennier har Micro-Epsilon etablerat sig som specialist på kundanpassade lösningar, vilket utgör cirka två tredjedelar av den dagliga verksamheten. Exempelvis förlitar sig tillverkare av glasflaskor på induktiva linjärgivare med stor slaglängd som är specialutvecklade för tuffa omgivningsförhållanden där sensorernas pålitlighet och noggrannhet utmärker sig.

Som alltid, vi är glada att svara på alla frågor som du kan ha. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Med vänliga hälsningar,
Signature of Benny Nyberg

Benny Nyberg
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB

 

Kvalitetsövervakning vid produktion av glasbehållare

Vid produktion av glasflaskor, som baseras på press-blås-metoden, är glasdroppens vikt en avgörande faktor för att kunna säkerställa en smidig produktionsprocess samt en jämn och hög kvalitet. Tuffa omgivningsförhållanden är en enorm utmaning för den mätteknik som används. Särskilt kraftiga vibrationer och svavelhaltiga smörjmedel har gjort det nödvändigt för Micro-Epsilon att utveckla specialanpassade induktiva linjärgivare med stor slaglängd.

icon-link-nl-rot

 

Toppmodern radiometrisk flygtermografi

Det nya, kompakta thermoIMAGER TIM Lightweightsystemet möjliggör temperaturövervakning från luften. Värmekameran med hög upplösning och miniatyrdatorn med en sammanlagd vikt på endast 380 gram erbjuder den senaste infraröda mättekniken i extremt små dimensioner. Systemet är speciellt utformat för flygapplikationer exempelvis för övervakning av solkraftverk med hjälp av flygdrönare.

icon-link-nl-rot

 

Nya C-Box/2A: konvertering och utvärdering av digitala sensorsignaler

Nu kan ännu fler applikationer lösas med ILD2300 som är högpresterande lasergivare från Micro-Epsilon. Den nya konvertern C-Box/2A möjliggör snabb D/A-omvandling av två givarsignaler. Enskilda signaler kan beräknas synkront för direkt erhålla mätvärden så som tjocklek, diameter eller lutningsvinkel.

icon-link-nl-rot

 

If you’d prefer not to receive e-mails like this from Micro-Epsilon in the future, please unsubscribe here .
In case of any questions on unsubscribing from this newsletter please contact webmaster@micro-epsilon.com .