More precision  -  MICRO-EPSILON

Dear Sir or Madam.

För industriell användning av konfokal mätteknik sätter Micro-Epsilon ny standard med kontrollerenheterna confocalDT 2421 och 2422. Dessa nya konfokal-system erbjuder hög effektivitet kombinerat med maximal precision, särskilt i multi-kanal applikationer. Detta nyhetsbrev ger information om fördelarna av den nya serien.

Som alltid, vi är glada att svara på alla frågor som du kan ha. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Med vänliga hälsningar,
Signature of Benny Nyberg

Benny Nyberg
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB

 

Nyhet: Konfokal 2-kanalssystem för precisions tjockleksmätning

confocalDT 2421 och 2422 kontrollerenheterna öppnar upp nya möjligheter inom precisionsmätning av avstånd och tjocklek på olika typer av ytor. Två-kanals varianten är en innovation där två konfokal-sensorer är anslutna till en kontroller. Särskilt lämpad för högvolymsapplikationer, där det nya systemet erbjuder ett fördelaktigt pris/prestanda i kombination med hög precision.

icon-link-nl-rot

 

Kompakt och dynamisk: det nya kapacitiva mätsystemet

De kapacitiva mätsystemen capaNCDT 6112 är utvecklade för dynamisk avstånds-, rörelse- och positionsmätning. Förutom hög bandbredd upp till 20 kHz, utmärker sig dessa kontrollers även med sin kompakta design och höga prestanda kombinerat med fördelaktigt pris. Kontroller och sensorer kan anpassas för att passa kundspecifika tillämpningar.

icon-link-nl-rot

 

Ny 3D mjukvara för laserprofil skanners

Nya scanCONTROL 3D-View mjukvaran möjliggör snabb, 3-dimensionell visualisering av punktmolnsdata som med stor precision mätts upp med scanCONTROL profilsensorer. Programvaran erbjuder användaren ett antal nya funktioner och fördelar, optimerad prestanda och förenklat handhavande.

icon-link-nl-rot

 

Kantdetektering med hjälp av profilsensorer

scanCONTROL laser profilsensorer förhindrar maskinskador inom pappersproduktion. Sensorerna används för att inspektera pappersbanorna som måste vara jämna och matade med stor precision genom valsverket.

icon-link-nl-rot

 

If you’d prefer not to receive e-mails like this from Micro-Epsilon in the future, please unsubscribe here .
In case of any questions on unsubscribing from this newsletter please contact webmaster@micro-epsilon.com .